Miről szól ez az oldal?

Rólam, az én nézőpontomról, ahogy én látom a világot, az embereket, ahogy én állok az élethez, sporthoz, lehetetlenhez, legyőzhetetlennek tűnő akadályokhoz, felkészülésekhez, a mindennapokhoz, a komfortzónám és félelmeim meglépéséhez, ahogy fejlődök és fejlődik a szemléletem, ahogy változok és változik a világ körülöttem és jobbá válik.

Sikereim, kudarcaim. Nem csak a szép máz, hogy nekem ilyen meg olyan jó, hanem az olykor kemény küzdelmes és nehéz dolgok is. Szerintem a testet és a lelket is edzeni, fejleszteni kell.
Tudod mennyi korlátunk van? Nekem is! De ha félek is, neki megyek, mert a menekülésnek nincs értelme! Csak telik az értékes időd vele. Állj meg, legyél bátor, fordulj meg és Nézz szembe velük! Így kiderül, hogy az valóságos-e, vagy csak egy démon, amit elfújsz egy pillanat alatt. Mindenképpen nyersz! Időt, Önbecslést, bátorságot és tapasztalatot-tudást! Lépj! Merj! Küzdj! Magadért!
Én ösztönözni és segíteni, támogatni, akarlak abban, hogy megéld a benned élő belső erőt és ez a csiszolatlan gyémánt a felszínre törjön. Bizalom építés úgy, hogy én felvállalom magam olyannak amilyen vagyok. A véleményem, a benső érzéseim, mélységeim és magasságaim. Példát szeretnék mutatni! Ha én megmerem tenni, akkor te is. Hidd el, én is félek, csak inkább vagyok kíváncsi, mint gyáva. A mai napig sokat tanulok magamról. Még nekem is vannak arcaim, amiket nem ismerek, vagy nem merek felfedni. De nem is ez a baj, lassan de haladok Önmagam felé. A baj csak az lenne, ha nem is lenne szándékom arra, hogy a testem és a lelkem minden zegét zugát tudatosítsam.
Egy év volt, mire meg mertem csinálni ezt az oldalt, mert féltem mit gondolnak mások! Mire rájöttem, hogy az emberek mindig gondolnak valamit, mindig aktuálisan kibeszélnek valakit. Nem számít ki mit gondol! Azokkal kell foglalkozni akik rád kíváncsiak és biztatnak! Te tudd a képességeid és CSAK CSINÁLD! Más csak a korlátait vetíti rád! Ő neki lehet nem menne, de neked sikerülni fog! CSAK CSINÁLD! Ne nézz vissza, ne beszélj a dolgaidról, csak ha akarod akkor csinálod! Fel kell kelni korábban? Kelj fel! Későig kell fennmaradni? Maradj fent! A célod lebegjen a szemed előtt! Ami hajtja a szívedet! És ne alkudj meg, ne engedj belőle. Megérdemled!

Én 2013 januárjáig csak a kötelező Cooper tesztet futottam összesen. Gyűlöltem! Hisztiztem! Szenvedtem! Untam! Aztán nézd meg, most 35 km amit megcsináltam terepen, akadályokkal!! És ki tudja mire vagyok képes még!
Ne hasonlítsd és viszonyítsd magad másokhoz! Te egy megismételhetetlen Csoda vagy, egy Egyéniség! Másolhatatlan! Ismerd meg magad, és hogy mi a képességed.
Ha te egy szilva vagy, akkor nem tudsz és ne is akarj banán lenni, mert az álca és mindig szorongani fogsz, sosem leszel elég jó banán, sosem tudsz majd megfelelni! Éld meg aki vagy, jelen esetben szilva! A szilvák imádni fognak azért amilyen vagy, az hogy a banán mit gondol meg nem számít!
Ne takargasd magad! Az igazi őszinteségbe, az igazi lényedbe nem tud senki belekötni, mert pőre és eredeti! A világnak szüksége van rád, a belőled sugárzó hatalmas és fényes lelki erőre! Vállald büszkén! Törj ki magadból! Te vagy a felelős az életedért, az idődért! Nem mutogathatsz majd a Mennyek kapujában a Janikára, meg a Julcsikára, hogy miattuk nem csináltad meg azt amiért leszülettél, mert csúnyán néztek rád és megítéltek. Az emberek többsége megítél anélkül, hogy megismerne. Számít ez? Ők azok akik ezzel vesztenek, nem te. A születésed egy felelősségvállalás! Azért vagy, mert egy csodát kell létrehoznod, ami kell ennek a Földnek. Ha nem csinálod meg, mindenki kevesebb marad ennyivel. Erre gondolj! Hajtson a lelked, a szíved és a szeretet. Mindenki csak azt látja amit már létrehoztál, de a verejtéket, a kemény munkát, az álmatlan éjszakákat, küzdelmeket, kudarcokat nem látják. Ez egy magányos út…De a te utad! Semmi nem számít csak maga az ÚT. Ez maga a cél. A gyakorlás, az energia amit beleteszel.. Ezt senki nem veheti el tőled soha többet 🙂

Van választásod! Légy bátor! Mindennap egy új kezdet! Én pedig szívesen támogatlak, ha úgy érzed kell. Nem, nem fogom megcsinálni helyetted, sem kitaposni az utadat,  De ott leszek mögötted, hogy amikor elbátortalanodsz hátra tekinthess és lásd a szeretet és a bizalom erejét tőlem. Meríthess, hogy folytathasd az utadat 🙂